Rolo vrata

alu-th80-100-2

ALU TH80-100

 

Rolo vrata Novoferm su funkcionalna i popuzdana vrata i koriste se u industrijskim i javnim objektima. Vrata su pogodna za velike otvore. Satandardno, vrata se isporučuju u verziji TH80, što znači da su lamele visoke 80 mm, i maksimalna veličina u kojoj možemo odraditi ova vrata su 5000 x 5000 mm.

 

Više...

Rolo vrata V80-V80L

 

Rolo vrata Novoferm su funkcionalna i pouzdana vrata i koriste se u industrijskim i javnim objektima. Vrata su pogodna za velike otvore. Standardno, vrata se isporučuju u verziji V80 ili V80L, što znači da su lamele visoke 80 mm, i maksimalna veličina u kojoj možemo odraditi ova vrata su 8000 x 6000 mm.

 

Više...

4.1.1
rg-rolo-vrata

Rešetkasta rolo RG80

 

Novoferm RG saćasta rolo vrata su funkcionalna i visoko pouzdana vrata, sa različitim mogućnostima primjene. Sa svojom saćastom strukturom, ona imaju izuzetno čvrstu strukturu. Upotreba limenog materijala, koji je poprečno savijen duž osovine pruža

dodatnu stabilnost, dok istovremeno imate ogroman protok vazduha.

 

Više...

NovoSpeed Thermo spiralna

 

NovoSpeed Thermo su brza i besčujna spiralna vrata sa izuzetnim izolacijskim vrijednostima, i opremljen je sa električnim pogonom i pretvaračom frekvencije. Specijalno dizajnirani valjci osiguravaju tih rad. Ovaj patentirani sistem takođe doprinosi elegantnom dizajnu NovoSpeed Thermo.

 

novospeed-thermo