Rolo rešetke

perforirane-resetke

Perforirane rolo rešetke

 

Čelična rolo vrata jednostruka izrađena od pocinčanog mašinski profilisanog lima sa kružnom perforacijom fi 5 mm. Lim debljine 0,8 sa garantovanim kvalitetom i sertifikatom o poreklu iz EU. Ukupna debljina lamele je 20mm. Završna lamela urađena od mašinski profilisanog pocinčanog lima  sa dodatnim ojačanjem po cijeloj dužini L profilom 30x30x3mm, što spriječava mogućnost obijanja i izvlačenja rolo zastora. Na završnoj lameli se nalazi dihtung guma koja ublažava buku nailaskom roletne na pod i sprečava oštećenje kako roletne tako i poda.

 

Više...

Cjevaste rolo rešetke

 

Čelična rolo vrata jednostruka izrađena od  pocinčanog mašinski profilisanog lima. Lim debljine 0,8 sa garantovanim kvalitetom i sertifikatom o porijeklu iz EU. Ukupna debljina lamele je 20mm. Završna lamela urađena od mašinski profilisanog pocinkovanog lima sa dodatnim ojačanjem po celoj dužini L profilom 30x30x3mm, što sprečava mogućnost obijanja i izvlačenja rolo zastora. Na završnoj lameli se nalazi dihtung guma koja ublažava buku nailaskom roletne na pod i sprečava oštećenje kako roletne tako i poda.

 

Više...

cjevaste-resetke
stisljive-resetke1

Stisljive rolo rešetke

 

Harmonika vrata odlična su solucija za funkcionalnost sigurnosti trgovina i komercijalnih dobara (prozori, balkoni i privatni prostori), i za odvajanje prostora. Vrata su izrađena od pocinčanog čelika s mogućnošću izvedbe 1 ili 2-krilnih.

 

Više...