BMP Pack

packetna

Pack brza paketna su vrata koja predstavljaju tehnološku evoluciju teških vrata koja služe za zatvaranje velikih otvora koja su neprikladna za sadašnje industrijske potrebe.
Pack brza vrata su siguran i brz proizvod koji eliminiše probleme vjetra i otvaranje / zatvaranje velikih područja u kojima je potrebna ukupna svestranost prostora. Ona se formiraju čeličnim kosturom obloženim PVC plaštom u stanju da izdrže vrlo visoke pritiske vjetrova (klasa 4).

Donja sigurnosna guma na dnu vrata i bočne fotoćelije osiguravaju mjesta gdje su ugrađena u potpunosti. BMP EUROPE provodi kontinuirana istraživanja u različitim industrijskim okruženjima koja zahtijevaju ovu vrstu brzih vrata, kao što su:

Brza paketna vrata idealno je rješenje za brz i kontinuiran tranzit. Ovaj tip vrata postoji u nekoliko varijanti te odgovara svim industrijskim sektorima.
– Mjesta gdje se zahtjeva korištenje krana
– Kompostni sektor gdje je potrebno zatvoriti otvor na zgradi radi neugodnih mirisa
– Mjesta kao što su Luke / aerodromi, gdje su velika vozila zatvorena i zaštićena u hangaru.

Verzije paketnih vrata:

-Brza vrata model PACK 150, pogodna za maksimalnu veličinu od 6000 x h 5000 sa poprečnim ojačanjima.
-Brza vrata model PACK 250, pogodna za maksimalnu veličinu od 9000 x h 7000 sa poprečnim ojačanjima.
-Brza vrata model PACK 350, pogodna za maksimalnu veličinu od 12000 x h 7000 sa poprečnim ojačanjima.

Verzija PACK 350 opremljena je sa dva motora.
Ova vrsta brzih vrata kližu kroz vodilice slične U profilu, izrađene od pocinčanog čelika, a dižu se putem kaiševa koji se namotavaju oko osovine.

Sva naša paketna vrata kontrolisana su putem trofazne (380V) kontrolne jedinice, i namjenjena su za intenzivnu upotrebu.

Kada su u pitanju specijalna vrata kao što su to PACK, ona se na zahtjev mogu odraditi i u veličini od 35 m širine x 18 m visine, te da podnose udar vjetra do 160 km/h. U slučaju velikih dimenzija vrata, umjesto čeličnih ojačanja koriste se aluminijska ojačanja, a platno je dvostruko.

Sva naša vrata u skladu sa standardnim 13241 / EC

Kontrola i rad

taster

taster

prekidacnapovlacenje

prekidač na povlačenje

foto-celije

fotoćelije

radar

radar

induktivna-petlja

indukcione petlje

daljinski

daljinski

Standardne boje

ral-5010
ral-7016
ral-9005
boje

Opcione boje

Kompletna konstrukcija vrata je plastificirana u boju po izboru kupca u skladu sa RAL standardom.

Elektrostatičko farbanje radi sa najsavremenijom opremom i sirovinama. Sredstva za pripremu i odmašćivanje su garantovanog kvaliteta iz proizvodnog asortimana HENKEL-Nemačka. Prah za plastifikaciju takođe je sa garantovanim kvalitetom, proizvođača TIGER-Austrija, IGP-Švajcarska idr.