Brza rolo vrata BMP

roll

Roll

 

Roll su fleksibilna brza vrata koja su namjenjena za instalacije i upotrebu u marketima između skladišta i marketa.
Roll vrata su po standardu EU-EN13241. Ukoliko želite vrata koja su samo-reparirajuća sa rajfešlus sistemom, onda je pravi izbor DYNAMICROLL.

Konstrukcija vrata standardno se isporučuje pocinčana, međutim po zahtjevu kupca možemo da ih isporučimo i u verziji nehrđajućeg čelika kvalitete AISI 304 ili 316, kao i plastificirana po RAL karti.

 

Više...

Dynamic Roll

 

Dynamic Roll su fleksibilna brza vrata koja su namjenjena za sve vrste instalacija i upotrebe. Ona su napravljena sa self-repairing sistemom koji omogućuje automatsko popravljanje vrata poslije udara n.pr. viljuškarom, paletarom itd. Vrata Dynamic Roll daju Vam sigurnost i dugotrajnost iz razloga što se sama popravljaju a i samim tim imate manje troškova što se tiče servisa. Dynamic Roll vrata su po standardu EU-EN13241.

 

Više...

dynamicroll
packetna

Pack

 

Pack brza paketna su vrata koja predstavljaju tehnološku evoluciju teških vrata koja služe za zatvaranje velikih otvora koja su neprikladna za sadašnje industrijske potrebe.
Pack brza vrata su siguran i brz proizvod koji eliminiše probleme vjetra i otvaranje / zatvaranje velikih područja u kojima je potrebna ukupna svestranost prostora. Ona se formiraju čeličnim kosturom obloženim PVC plaštom u stanju da izdrže vrlo visoke pritiske vjetrova (klasa 4).

Donja sigurnosna guma na dnu vrata i bočne fotoćelije osiguravaju mjesta gdje su ugrađena u potpunosti.

 

Više...

Frigo

 

Dynamic Frigo je specijalno i namjenski proizveden za montažu u hladnjačama i hladnim prostorijama gdje velike razike u temperaturama mogu da izazove probleme tokom rada vrata.
Frigo je dizajniran sa duplim sinhronizovanim platnom, gdje se međuprostor grije putem grijača koji su ugrađeni u vodilicama. Kada se Frigo postavi u hladnjaču gdje je -25 stepeni, a s druge strane otvora n.pr. +10 stepeni, onda može doći do stvaranja leda na platnu. Iz tog razloga su grijači i duplo platno idealno rješenje za te uvjete rada.

 

dynamic-frigo