Segmentna vrata

products-extindustrial-sectionaldoors1

Thermo 40

 

Sekcijska vrata Thermo sastoje se od sendvič panela debljine 45 mm. Imaju odličnu toplotnu izolaciju.
Thermo segmentna vrata su odlično rješenje za grijana skladišta i skladišne prostore.
Paneli mogu dobiti sa raznim prozorima, a bez problema možemo integrisati i NOVOLUX aluminijske ostaklene panele, kao i pješačka vrata.
Vrata mogu biti manuelna ili na električni pogon. Sva vrata na električni pogon isporučuju se sa donjom sigurnosnom gumom, a ovaj model dolazi sa monofaznim ili trofaznim motorom.

 

Više...

Thermo 60

 

Thermo sastoje se od sendvič panela debljine 60mm. Imaju odličnu toplotnu izolaciju. Thermo segmentna vrata su odlično rješenje za grijana skladišta i skladišne prostore ili hladnjače. Paneli mogu dobiti sa raznim prozorima, a bez problema možemo integrisati i NOVOLUX aluminijske ostaklene panele, kao i pješačka vrata. Vrata mogu biti manuelna ili na električni pogon.

 

Više...

thermo-60
novolux40

NovoLux 40

 

Sekcijska vrata Thermo sastoje se od sendvič panela debljine 60 mm. Imaju odličnu toplotnu izolaciju. Thermo segmentna vrata su odlično rješenje za grijana skladišta i skladišne prostore ili hladnjače. Paneli mogu dobiti sa raznim prozorima, a bez problema možemo integrisati i NOVOLUX aluminijske ostaklene panele, kao i pješačka vrata. Vrata mogu biti manuelna ili na električni pogon. Sva vrata na električni pogon isporučuju se sa donjom sigurnosnom gumom, a ovaj model dolazi sa trofaznim motorom.

 

Više...

NovoLux 60

 

Sekcijska vrata Novolux sastoje se od termo aluminijskih panela debljine 60 mm. Ovaj tip vrata posebno se koristi na objektima gdje se zahtjeva vrhunski estetski izgled a gdje je potrebno puno svjetlosti. Paneli se mogu kombinovati sa standardnim kasetnim panelima, panelima sa šupljim ispunama, raznim staklima i pleksi ispunama. Pješačka vrata se ne mogu nadogradi ti u ovaj tip vrata. Vrata mogu biti manuelna ili na električni pogon. Sva vrata na električni pogon isporučuju se sa donjom sigurnosnom gumom, a ovaj model dolazi sa monofaznim ili trofaznim motorom.

 

Više...

novolux-60
novospeed-thermo-s600

NovoSpeed Thermo S 600

 

Sekcijska vrata Thermo sastoje se od sendvič panela debljine 40 mm a visine 366 mm. Imaju odličnu toplotnu izolaciju. Thermo segmentna vrata su odlično rješenje za javne garaže, stambene zgrade i mjesta gdje je brzina otvaranja bitna! Paneli mogu biti puni a bez problema možemo integrisati i NOVOLUX aluminijske ostaklene panele. Vrata na električni pogon isporučuju se sa donjom sigurnosnom gumom, a ovaj model dolazi sa trofaznim motorom.

 

Više...