Karusel vrata RD3/4 AC

slika-rd34-kontrola-pristupa

Sa Besam RD3A i RD4A1 karusel vratima imate kontrolu pristupa

Besam RD3A i RD4A1 vrata su dizajnirana za korištenje u uslovima gdje želite da imate kontrolisan i ograničen pristup u jednom smjeru. Ova vrata su idealna za situacije u kojima vrata treba da budu otvorena, ali zaključana, ili vrata treba da budu otvorena bez žrtvovanja kontrole klime ili povećanja troškova energije.
Karusel vrata Besam RD4A2 daju atraktivan izgled zgradi a još sigurniji ulaz gdje kontrolišete prolaz u oba smjera. Solucija sa “break-out” u hitnim slučajevima omogućava da se krila vrata preklope jedna preko drugih, i samim tim stvori nesmetan prolaz i put za evakuaciju. Ova karusel vrata daju Vam takođe smanjenje buke kao i smanjenje troškova grijanja / hlađenja.

BESAM ASSA ABLOY RD3A vrata perfektna su solucija za glavni ulaz u poslovni objekat ili odvojen ulaz za osoblje, a takođe se mogu koristiti kao vrata sa kontrolom pristupa u prostore koji zahtjevaju ovčaštenje, jer sa ovim vratima možete da kontrolišete prolaz u jednom ili oba smjera.

Ona su dostupna u različitim veličinama za niz potreba. Sva tri modela se mogu naručiti u nekoliko različitih konfiguracija koje se mogu kombinirati tako da odgovara gotovo bilo kojoj potrebi, a dizajnirana su tako da se direktno stave na gotov pod bez posebnih gradjevinskih radova.

Dodatna oprema

citac-kartica

čitači kartica

rfid-kartice

RFID kartice

taster

taster

bezkontaktni-taster

bezkontaktni taster

Tehničke karakteristike proizvoda

Električni izvod: 100-240 V, 50-60 Hz
Glavni osigurač: 10A
Potrošnja električne energije:
  • Pogonska jedinica: 600 W
  • Reflektori: 500W
  • Podna svijetla: 200W
boje

Opcione boje

 

Kompletna konstrukcija vrata je plastificirana u boju po izboru kupca u skladu sa RAL standardom.

Elektrostatičko farbanje radi sa najsavremenijom opremom i sirovinama. Sredstva za pripremu i odmašćivanje su garantovanog kvaliteta iz proizvodnog asortimana HENKEL-Nemačka. Prah za plastifikaciju takođe je sa garantovanim kvalitetom, proizvođača TIGER-Austrija, IGP-Švajcarska idr.