Karusel vrata

uniturn-2-krilna-karusel-vrata

Uniturn karusel vrata

 

Za što lakši prolaz korisnika, posebno u trgovačkim centrima gdje se koriste kolica, te za spriječavanje propuha, najbolje  riješenje su rotaciona vrata. Dvokrilna rotaciona vrata su pravo i sigurnavo riješenje za one javne prostore kojima se koristi veliki broj osoba.

 

Više...

RD 3L karusel vrata

 

Udobna, sigurna, automatska, ekonomična.Zadržavaju mikroklimu prostora.

3-krilna karusel vrata RD 3L omogućuju visoku frekvenciju prolaza zadržavajući BESAMove u svijetu priznate sigurnosne standarde. Ovaj model vrata je napravljen tako da vjetar, guranje od strane prolaznika nema nikakvog efekta što se tiče rada vrata.

 

Više...

rd3l-karusel-vrata
rd34-access-control-karusel-vrata

RD 34 kontrola pristupa

 

Besam RD3A i RD4A1 vrata su dizajnirana za korištenje u uslovima gdje želite da imate kontrolisan i ograničen pristup u jednom smjeru. Ova vrata su idealna za situacije u kojima vrata treba da budu otvorena, ali zaključana, ili vrata treba da budu otvorena bez žrtvovanja kontrole klime ili povećanja troškova energije.

 

Više...

RD3/4 karusel vrata

 

Udobna, sigurna, automatska, ekonomična, zadržavaju mikroklimu prostora 3- i 4-krilna kompaktna RD 3 automatska rotaciona vrata omogućuju zadržavanje udobne unutarnje klime, ekonomična, istovremeno sigurna i pouzdana. Sve te odlične karakteristike čine proizvod koji je neusporedivo vrijedniji od rotacionih ručnih vrata.

 

rd3-karusel-vrata
rd100

RD100 staklena karusel vrata

 

Semi automatska rotirajuća vrata idu s protjecanjem korisnika kako bi se osigurao siguran, održiv i jednostavan rad u čisto pješačkim prometnim područjima.

 

Više...

RD300 staklena karusel vrata

 

Spektakularna, trokrilna i četvorkrilna BESAM RD300/400 karusel vrata, kompletna od stakla su remek djelo za svaki objekat koji traži luksuzni izgled a istovremeno radi kontrole unutrašnje klime. Opcijski se mogu nadograditi LED rasvjeta u stropu.
Sa Besam staklenim karusel vratima, unutrašnja klima će biti zaštićena od nepoželjne infiltracije zraka iz vana, što Vam omogućava da preuzmete kontrolu nad svojom potrošnjom energije, a istovremeno da date svojim gostima ekskluzivan izgled i dobrodošlicu.

 

Više...

slika-staklena-vrata