SW300 automat

sw300
Besam SW300 automat za krilna vrata je savršen izbor za automatizovane ulaze u bolnice, domove zdravlja, stambene zgrade i poslovne zgrade gdje su lak pristup, pouzdanost performansi i visok nivo sigurnosti od velikog značaja.
Ulaz opremljen Besam SW300 automatom je uvijek u funkciji zbog  baterije koja služi kao rezervni izvor energije. Automat ima sistem koji kontroliše funkcionalnost i stanje baterije i šalje elektronski signal ukoliko nešto ne funkcioniše kako treba i treba biti zamjenjeno.
Ovaj sjajni, kompaktni automat je pouzdan u svim vremenskim uslovima i otporan je na vjetar koji se stvara prilikom otvaranja i zatvaranja vrata.
Takođe, zbog sigurnosti, u slučaju potrebe za brzim izlazom, vrata se mogu ručno otvoriti, uprokos razlikama u pritisku. Ovo je omogućeno senzorom koji detektuje i najslabiji pokušaj ručnog otvaranja.

Standardna oprema

i-vision-ha

i-Vision HA

i-vision-ha

i-Vision HA

i-vision-had-2

i-Vision HAD (optional)

Dodatna oprema

citac-kartica

čitač kartica

rfid-kartice

RFID kartice

taster

taster

bezkontaktni-taster

bezkontaktni taster

Detaljne informacije (download)

Tehničke karakteristike proizvoda

MAKS. ŠIRINA OTVORA: 2800 MM
MAKS. VISINA OTVORA: 300 MM
SNAGA MOTORA: 250W
ELRKTRONIKA: 24V
IYVEDBA VRATA: JEDNOKRILNA ILI DVOKRILNA
boje

Opcione boje

 

Kompletna konstrukcija je plastificirana u boju po izboru kupca u skladu sa RAL standardom.

Elektrostatičko farbanje radi sa najsavremenijom opremom i sirovinama. Sredstva za pripremu i odmašćivanje su garantovanog kvaliteta iz proizvodnog asortimana HENKEL-Nemačka. Prah za plastifikaciju takođe je sa garantovanim kvalitetom, proizvođača TIGER-Austrija, IGP-Švajcarska idr.