SW100 automat

sw100

BesamSW100 posebno je dizajniran za niskoenergetsku upotrebu sa visoko inteligentnim funkcijama namjenjenim što većoj bezbjednosti i udobnosti većine modela ulaznih vrata. Može se montirati sa obe strane vrata,sa sistemom na guranje ili povlačenje i pogodan je i za jednokrilna i dvokrilna vrata opremljena šarkama.

Besam SW100 je razvijen u skladu sa evropskim standardima i zahtjevima za nisko – energetska pogonska vrata. Inteligentan kontrolni uređaj pruža dodatne korisne funkcije kao što su dodatno napajanje, kontrolisanje dvodjelnih vrata, kao i rezervna baterija. Ostale dodatne korisne funkcije su inteligentan način zaključavanja radi bezbjednosti, senzori za nadgledanje i mala potrošnja energije. Dostupan kao pogon za jednokrilna ili dvokrilna vrata.

Standardna oprema

i-vision-ha

i-Vision HA

i-vision-ha

i-Vision HA

i-vision-had-2

i-Vision HAD (optional)

Dodatna oprema

citac-kartica

čitač kartica

rfid-kartice

RFID kartice

taster

taster

bezkontaktni-taster

bezkontaktni taster

Detaljne informacije (download)

Tehničke karakteristike proizvoda

MAKS. ŠIRINA OTVORA: 2800 MM
MAKS. VISINA OTVORA: 300 MM
SNAGA MOTORA: 250W
ELRKTRONIKA: 24V
IYVEDBA VRATA: JEDNOKRILNA ILI DVOKRILNA
boje

Opcione boje

 

Kompletna konstrukcija je plastificirana u boju po izboru kupca u skladu sa RAL standardom.

Elektrostatičko farbanje radi sa najsavremenijom opremom i sirovinama. Sredstva za pripremu i odmašćivanje su garantovanog kvaliteta iz proizvodnog asortimana HENKEL-Nemačka. Prah za plastifikaciju takođe je sa garantovanim kvalitetom, proizvođača TIGER-Austrija, IGP-Švajcarska idr.