Perforirane rolo rešetke

perforirane-resetke


Čelična rolo vrata jednostruka izrađena od pocinčanog mašinski profilisanog lima sa kružnom perforacijom fi 5 mm. Lim debljine 0,8 sa garantovanim kvalitetom i sertifikatom o poreklu iz EU. Ukupna debljina lamele je 20mm. Završna lamela urađena od mašinski profilisanog pocinčanog lima  sa dodatnim ojačanjem po cijeloj dužini L profilom 30x30x3mm, što spriječava mogućnost obijanja i izvlačenja rolo zastora. Na završnoj lameli se nalazi dihtung guma koja ublažava buku nailaskom roletne na pod i sprečava oštećenje kako roletne tako i poda. Bočne vodilice urađene takođe od mašinski profilisanog pocinčanog lima debljine 1,5 mm koje su dodatno ojačane mašinskim profilisanjem što čini kompletnu konstrukciju masivnijom, sigurnijom i dugotrajnijom.  Osovina sa ležajevima i posebno ojačanim nosačima sa sistemom direktnog namotavanja. Osovina urađena od debelozidne cijevi na koju su montirani kvalitetni i atestirani ležajevi.

Kompletna konstrukcija vrata pored toga što je pocinkovana može biti i plastificirana u boju po izboru kupca u skladu sa RAL standardom. Plastifikacijom elemenata koji su i pocinkovani, garantuje se dugogodišnja zaštita od korozije. Elektrostatičko farbanje radi sa najsavremenijom opremom i sirovinama. Sredstva za pripremu i odmašćivanje su garantovanog kvaliteta iz proizvodnog asortimana HENKEL-Njemačka.

Prah za plastifikaciju takođe sa garantovanim kvalitetom proizvođača TIGER-Austrija, IGP-Švajcarska idr.

Elektromotor kao i sva prateća elektronika i oprema, urađena u skladu sa normama i regulativama EU.  Zemlja porekla – Italija , Garancija 3 godine.

Svi pokretni dijelovi vrata posjeduju CE znak što nam jasno ukazuje da su vrata urađena u skladu sa strogim evropskim regulativama o bezbjednosti, garantovanom kvalitetu materijala i izrade vrata.

Detaljne informacije (download)

boje

Opcione boje

 

Kompletna konstrukcija vrata je plastificirana u boju po izboru kupca u skladu sa RAL standardom.

Elektrostatičko farbanje radi sa najsavremenijom opremom i sirovinama. Sredstva za pripremu i odmašćivanje su garantovanog kvaliteta iz proizvodnog asortimana HENKEL-Nemačka. Prah za plastifikaciju takođe je sa garantovanim kvalitetom, proizvođača TIGER-Austrija, IGP-Švajcarska idr.