Cjevaste rolo rešetke

cjevaste-resetke


Čelična rolo vrata jednostruka izrađena od  pocinčanog mašinski profilisanog lima. Lim debljine 0,8 sa garantovanim kvalitetom i sertifikatom o porijeklu iz EU. Ukupna debljina lamele je 20mm. Završna lamela urađena od mašinski profilisanog pocinkovanog lima sa dodatnim ojačanjem po celoj dužini L profilom 30x30x3mm, što sprečava mogućnost obijanja i izvlačenja rolo zastora. Na završnoj lameli se nalazi dihtung guma koja ublažava buku nailaskom roletne na pod i sprečava oštećenje kako roletne tako i poda. Mrežasti dio zastora urađen od pocinčanih cijevi fi 18 mm debljine 1 mm. Oblik mreže pravougaoni, dimenzije svakog polja širina 35-40 cm (u zavisnosti od širine vrata kako bi bilo simetrično) visina polja 10 cm. Bočne vodilice urađene takođe od mašinski profilisanog pocinčanog lima debljine 1,5mm koje su dodatno ojačane mašinskim profilisanjem što čini kompletnu konstrukciju masivnijom, sigurnijom i dugotrajnijom. Osovina sa ležajevima i posebno ojačanim nosačima sa sistemom direktnog namotavanja. Osovina urađena od debelozidne cijevi na koju su montirani kvalitetni i atestirani ležajevi.

 

Kompletna konstrukcija vrata pored toga što je pocinkovana može biti i plastificirana u boju po izboru kupca u skladu sa RAL standardom. Plastifikacijom elemenata koji su i pocinkovani, garantuje se dugogodišnja zaštita od korozije. Elektrostatičko farbanje radi sa najsavremenijom opremom i sirovinama. Sredstva za pripremu i odmašćivanje su garantovanog kvaliteta iz proizvodnog asortimana HENKEL-Njemačka.

 

Prah za plastifikaciju takođe sa garantovanim kvalitetom proizvođača TIGER-Austrija, IGP-Švajcarska idr.

 

Elektromotor kao i sva prateća elektronika i oprema, urađena u skladu sa normama i regulativama EU. Zemlja porekla – Italija , Garancija 3 godine.

 

Svi pokretni dijelovi vrata poseduju CE znak što nam jasno ukazuje da su vrata urađena u skladu sa strogim evropskim regulativama o bezbednosti, garantovanom kvalitetu materijala i izrade vrata.

Detaljne informacije (download)

boje

Opcione boje

 

Kompletna konstrukcija vrata je plastificirana u boju po izboru kupca u skladu sa RAL standardom.

Elektrostatičko farbanje radi sa najsavremenijom opremom i sirovinama. Sredstva za pripremu i odmašćivanje su garantovanog kvaliteta iz proizvodnog asortimana HENKEL-Nemačka. Prah za plastifikaciju takođe je sa garantovanim kvalitetom, proizvođača TIGER-Austrija, IGP-Švajcarska idr.