Novosti

kosuta

Automatska vrata za Košutu u Tesliću

Isporuka i ugradnja dvokrilnih automatskih vrata Besam Assa Abloy na objektu u Tesliću. Na pomenutom objektu otvara se market Košuta. Vrata u izvedbi eloksiranih profila sa sigurnosnim laminiranim staklom. Hvala na povjerenju!

gilje-gas

Automatska vrata za Gilje Gas

Isporuka i ugradnja automatskih vrata Besam Assa Abloy na benzinskoj pumpi Gilje Gas u Sockovcu. Završna obrada profila u plastifikaciji RAL 7016 sjaj. Hvala na povjerenju.

motor-klizna-kapija

Motor za kliznu kapiju, Sarajevo

Motor za kliznu kapiju do 500 kg težine kapije. Daljinski upravljači rade na frekvenciji 868 Mhz, što znatno poboljšava rad daljinskog upravljanja. Motor je ugrađen u Sarajevu.

assa-abloy-sertifikat

ASSA ABLOY sertifikat

Ponosni smo sto zastupamo najjaču firmu na svijetu iz oblasti automatskih vrata. Riječ je o najvećem proizvođaču automatskih sistema vrata, Švedski ASSA ABLOY. Iz ponude automatskih vrata nudimo: Klizna automatska vrata, Karusel vrata i Automatike za krilna vrata. Apsolutni smo lider u BIH u prodaji…

carinski-terminal-tesanj

Isporuka ulaznog terminala u Tešnju

Isporuka i ugradnja ulaznog terminala za evidenciju ulaska na carinski terminal DC Tešanj. Ulazni terminal posebno izbacuje tiket za putnička, a posebno za teretna vozila. Uz terminal isporučena i automatska rampa FAAC 617 sa rukom od 6 m.

konzum-kakanj

Konzum, Kakanj

Troja rolo vrata isporučena na objektu Konzum u Kaknju.