Motori za krilne kapije

faac-390

FAAC 390

 

Ugrađeni graničnici pri otvaranju i zatvaranju.Kompaktan i elegantan dizajn.
Baterija za rad pri nestanku struje dostupna (opcijska oprema). Nova kontrolna ploča sa virtuelnim enkoderom. Nova kontrolna ploča sa virtuelnim enkoderom E024. Jednostavna montaža. Kontrolna ploča ugrađena u motoru 391E.

 

Više...

FAAC 391

 

24 V motori za krilnu kapiju maks. duzine krila 2,5 m, sa zglobnom rukom. Ugrađeni graničnici pri otvaranju i zatvaranju. Kompaktan i elegantan dizajn. Baterija za rad pri nestanku struje dostupna (opcijska oprema).

 

Više...

faac-391
faac-412

FAAC 412

 

Motor model FAAC 412 namjenjen je za kućnu upotrebu, za krilne kapije maks. dužine krila od 2,5 m. Automatsko zaključavanje kapije, ne zahtjeva se brava. Sistem za kontrolu brzine kretanja.

 

Više...

FAAC 415

 

Motor model FAAC 415 24v namjenjen je za krilne kapije maks. dužine krila od 4 m. Automatsko zaključavanje kapije, ne zahtjeva se brava. Izvan ose uređaj za potiskivanje. U slučaju nestanka struje, uređaj za oslobađanje – koji je zaštićen ključem – omogućava da se kapija otvara ručno. Horizontalni otvor za kablove omogućava montažu blizu tla (niska montaža). Jednostavna instalacija i održavanje.

 

faac-415
faac-418

FAAC S418

 

S418 24v elektro-mehanički motor idealan je za krilne kapije širine do 2.7m (2.3m bez elektro brave).
Motor ima dugačak hod, 350mm standardno, a 390mm bez graničnika, što ga čini prilagodivim za nosive stubove raznih dimenzija.
Motor je sa prilagodivim nosačima koji ne zahtjevaju varivanje, što mnogo olakšava samu montažu motora.

 

Više...

FAAC 770N

 

Podzemni motor za krilne kapije maks. težine krila od 500 kg i dužine krila od 2.5 m. S obzirom da su ovi motori montirani ispod površine, motori ne mjenjaju eksterni i estetski izgled kapije. Anti-crushing zaštita osigurana je preko elektronskog uređaja koji je montiran na kontrolnoj jedinici, a koji direktno kontroliše snagu.

 

Više...

770-podzemni