Pretovarne rampe

pretovarna-rampa2

NovoDock L100/L150

 

Mehanički pretovarni mostovi NovoDock L150 i L100 upravljaju se na jednostavan način putem poluge. Oba tipa montiraju se na zid. S obzirom da imaju nosivost od 6 tona, moguće je prelaziti sa viličarima preko istih.

 

Više...

NovoDock L330i/L350i

 

Hidraulični pretovarni mostovi sa klapnom NovoDock L 330i i L 350i sa klapnom, uspostavljen je kao osnovna verzija u svijetu pretovarne tehnike. Sa integrisanim Novo i-Vision HA kontrolom, utovarni mostovi su “user friendly” i sigurni tokom rada. Kao i svi “Green Solution” proizvodi, NovoDock L330i također razonode za smanjenje emisije CO2 i uštede operativnih troškova kroz optimizirane energetske potrebe.

 

Više...

pretovarna-rampa2
pretovarna-rampa2

NovoDock L530i/L550i

 

Hidraulična utovarna rampa sa teleskopskim produžetkom je idealna za utovar jer produžetak može da se pomera u bilo kom trenutku utovara. Integrisan I-VISION kontrolni mehanizam čini ovu rampu veoma pogodnom i sigurnom za korišćenje. Novo Dock L 500i je optimizovana u smislu energetskih zahteva za smanjenjem emisije CO2, kao i u smislu troškova korišćenja.

 

Više...

NovoDock L730i ISO

 

Jedinstveni dizajn NovoDock L 530i osigurava najbolju moguću izolaciju pretovarnog mosta u bilo koje vrijeme. Također, za vrijeme procesa utovara, ne postoji mogućnost da da se stvori promaja ispod pretovarnog mosta.

 

pretovarna-rampa2
pretovarna-rampa2

NovoDock L1330i/1530i

 

Hidraulična utovarna rampa sa preklopnim produžetkom u čeličnom ramu može biti postavljena ispred zgrade i može da služi kao osnova za utovarni dok. Integrisan I-VISION kontrolni mehanizam čini ovu rampu veoma pogodnom i sigurnom za korišćenje. Kao i svi ostali Green proizvodi, NOVODOCK P 1300i smanjuje troškove redukcijom emisije CO2,a ostvaruje se i ušteda energije do 70%.

 

Više...