Krilna hermetička vrata

projects-56

Lindo automatska hermetička vrata sa jednim ili dva krila, proizvedena su prema UNI EN ISO 9001 standardu, za upotrebu u kontroliranim bakterijskom okruženju kao što su operacione sale, laboratorije itd.. Vrata se mogu instalirati na obične zidove ili na samonosive fabričke profile.

Krilna hermetička vrata možemo izraditi u raznim dimenzijama i izvedbama, ručna ili automatska, a  sve prema najstrožijim evropskim standardima. Ispuna krila vrata odrađeno je od HPL laminatne antibakterijske ploče (standarno) ili od nehrđajućeg čelika..
Panel vrata sastoji se od sendviča sa poliuretanskom ispunom visoke gustoće (160 kg / m.). Unutrašnje jezgro ploče od poliuretana (33 kg / m.). Oblaganje krila je od HPL laminata, reakcije na požar u klasi B-s2-d0. Na taj način formirana ploča je izuzetno čvrsta i daje visok stepen zvučne i termalne izolacije. HPL dostupan je u raznim bojama!

Krilo je opremljeno sa raznim varijantama šteka. Unutar krila možemo staviti razne veličine prozora unutar kojih možemo staviti manuelne ili automatske žaluzine.

Ukoliko je potrebna zaštita od zračenja, možemo staviti do 3 mm debljine olovne zaštite unutar krila. (Veličina vrata diktira koju debljinu olova možemo staviti)

Hermetička krilna vrata mogu biti opremljena sa raznim prekidačima. U ponudi imamo sledeće:

 • Taster na lakat
 • Nožni tasteri (robustna varijanta)
 • Bezkontaktni tasteri
 • Radari
 • RFID čitači i kartice
 • Daljinksi upravljač
 • Interlock sistem između dvojih vrata

Automatika:
Automatika za otvaranje / zatvaranje vrata je elektro-hidraulična. Brzina otvaranja / zatvaranja je podesiva. U slučaju nestanka struje, automatika radi kao normalan zatvarač vrata, a otvaranje se vrši ručno, dok je zatvaranje automatsko putem hidraulike. Automatika ima vrijeme pauze od 0-60 sekundi. Napajanje automatike je 220 VA, a potrošnja 200 W. Unutar automatike integrisan je prekidač za biranje režima rada vrata, može se birati Automatski rad, vrata otvorena i vrata zatvorena/zaključana.

Elektro-hidraulična automatika testirana je prema svim standardima i direktivama. Snaga automata podesiva je od 3 – 6 prema EN1154.

Uređaji za kontrolu sigurnosti:

Vrata su opremljena sa dva tastera na lakat (standardna isporuka), aktivnim infra crvenim senzorom za sigurnost unutar hoda vrata a prilikom zatvaranja i otvaranja vrata, baterijom za rad pri nestanku struje, selektorom funkcija na ključ.

Selektor funkcija ima sledeće funkcije:

▪ Zatvorena / zaključana
▪ Automatski režim rada
▪ Vrata permanentno otvorena

Norme i standardi:

 • Vrata su prema normi EN 16005.
 • Smanjenje buke prema UNI EN ISO 10140-1, UNI EN ISO 10140-2, UNI EN ISO 717-1  32 dB
  (Certifikat izdat od strane CSI . testni izveještaj broj n°0068\DC\ACU\14.
 • Certifikat za propusnost zraka KLASA 1 prema UNI EN 14351
  (Certifikat izdat od strane CSI. Testni izvještaj broj n°0015\DC\AAV\14

Dodatna oprema

i-vision-ha

taster na lakat

i-vision-ha

nožni taster

bezkontaktni-taster

bezkontaktni taster

radar

radar

rfid-kartice

RFID čitači kartica

daljinski

daljinski

i-vision-ha

interlock sistemi

Detaljne informacije (download)

Tehničke karakteristike proizvoda

MAKS. ŠIRINA OTVORA: 2800 MM
MAKS. VISINA OTVORA: 300 MM
SNAGA MOTORA: 250W
ELRKTRONIKA: 24V
IYVEDBA VRATA: JEDNOKRILNA ILI DVOKRILNA
boje

Opcione boje

 

Kompletna konstrukcija vrata je plastificirana u boju po izboru kupca u skladu sa RAL standardom.

Elektrostatičko farbanje radi sa najsavremenijom opremom i sirovinama. Sredstva za pripremu i odmašćivanje su garantovanog kvaliteta iz proizvodnog asortimana HENKEL-Nemačka. Prah za plastifikaciju takođe je sa garantovanim kvalitetom, proizvođača TIGER-Austrija, IGP-Švajcarska idr.