Automatike za krilna vrata

sw100

SW 100 automat

 

BesamSW100 posebno je dizajniran za niskoenergetsku upotrebu sa visoko inteligentnim funkcijama namjenjenim što većoj bezbjednosti i udobnosti većine modela ulaznih vrata. Može se montirati sa obe strane vrata,sa sistemom na guranje ili povlačenje i pogodan je i za jednokrilna i dvokrilna vrata opremljena šarkama.

 

Više...

SW 200 automat

 

Automat SW 200 proizvođača ASSA ABLOY koristi se za krilna vrata u enterijeru i eksterijeru.
Siguran je za sve korisnike, nezavisno od godišta ili fizičke sposobnosti. Ukoliko se zatvaranju vrata ispriječi osoba ili neki objekat, automat će zaustaviti zatvaranje ili otvaranje  vrata.
Automat radi bezbjedno i u slučaju požara i napravljen je u skladu sa strogim zakonima Evropske Unije.

 

 

Više...

sw200automat
sw300automat

SW 300 automat

 

Besam SW300 automat za krilna vrata je savršen izbor za automatizovane ulaze u bolnice, domove zdravlja, stambene zgrade i poslovne zgrade gdje su lak pristup, pouzdanost performansi i visok nivo sigurnosti od velikog značaja.
Ulaz opremljen Besam SW300 automatom je uvijek u funkciji zbog  baterije koja služi kao rezervni izvor energije. Automat ima sistem koji kontroliše funkcionalnost i stanje baterije i šalje elektronski signal ukoliko nešto ne funkcioniše kako treba i treba biti zamjenjeno.

 

Više...